Wonen op Nivo - Een modern huis in een groene omgeving in Zeewolde

Een modern huis in een groene omgeving

Kies je voor wonen op Nivo, dan kies je voor een modern huis in een gezellige en toch rustige buurt. In Bergkwartier Hoog, je nieuwe buurt,  heb je water en natuur om je heen.

Je nieuwe woning is robuust en duurzaam: gebouwd van stoere materialen zoals baksteen, aluminium en hout, met een royale eigen tuin en een ruime berging/garage voor al je spullen.

De 24 nieuwbouwwoningen zijn ontworpen door Theo Verburg Architecten. De architect heeft ervoor gezorgd dat je nieuwe buurt één herkenbare stijl heeft, en tegelijk veel variatie kent door subtiele details in materiaal- en kleurgebruik. De afwisselende gevels in natuurtinten vormen samen een prachtig geheel.

Breng je leefstijl naar een hoger nivo.

Rustig wonen bij het water

Het Wolderwijd ligt op een steenworp afstand. Je hebt geen idee hoe ontspannend een wandeling langs het water is na een drukke werkdag. Je kunt natuurlijk ook een duik nemen of een rondje zeilen of surfen. Zelfs een barbecue aan het strand is mogelijk op een zomerse middag of avond.

Onderhoudsarm en duurzaam wonen

Eén van de grote voordelen van nieuwbouw is dat je geen omkijken hebt naar onderhoud. Zo houd je meer vrije tijd en geld over.
Dat geldt zeker voor jouw nieuwe huis op Nivo: Theo Verburg Architecten hebben de materialen zó gekozen dat ze extra lang meegaan.

Bergkwartier Hoog heeft bovendien goed nieuws voor het milieu. Je huis is namelijk duurzaam. De combinatie van een centrale warmtenetwerk en zonnepanelen resulteert in een duurzame installatie, wat ervoor zorgt dat er geen CO2-uitstoot is. Toch is het behaaglijk warm en knus in je huis, want je maakt gebruik van vloerverwarming.

Ben je geïnteresseerd?

Klik hier en wij beloven dat je geen nieuwtje over de nieuwbouwwoningen op NIVO mist!

 
Inschrijven